1.584 Totaal opgehaald
Mijn doel  € 10.000
15%  Bereikt
Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Deze actie is gesloten

Online 'Kaarten' Verkoop - wedstrijd Telstar – Roda JC

T Telstar .

Koop je kaartje(s) snel en gemakkelijk via onderstaande link of klik op het gewenste bedrag hier rechts.
https://tikkie.me/pay/TeamSvS/ntf4Uuc5Sjya2fmocazX4m

 

In Nederland lijden ongeveer 20.000 kinderen aan een spierziekte. Veel kinderen met een spierziekte zijn rolstoel gebonden en genezing is bijna altijd onmogelijk. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. Om samen alle spierziekten bij kinderen te verslaan bundelen Telstar, Heracles Almelo, Vitesse en Spieren voor Spieren haar krachten. Het doel is om tussen 19 en 21 maart de thuiswedstrijd van Telstar tegen Roda JC symbolisch uit te verkopen. De volledige kaartopbrengst gaat naar Spieren voor Spieren.

 

Symbolische kaartjes

Normaal gesproken ga je naar het stadion voor die fabuleuze goal van die linksbuiten en zie je geweldige saves van de keeper. Nu koop je een virtueel kaartje symbolisch voor Suus, Bram, Signe en de 20.000 kinderen in Nederland die lijden aan een spierziekte. Zodat zij sneller een behandeling kunnen krijgen. Je koopt al een kaartje voor slechts €2,50 per stuk.

 

Drie stadions uitverkopen
Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren is enorm blij met het initiatief van Telstar, Heracles Almelo en Vitesse.  “Fantastisch dat de supporters van deze mooie voetbalclubs in actie komen voor kinderen met een spierziekte. Het is goed om te zien dat kinderen met een spierziekte niet vergeten worden, ondanks alle tegenvallers door corona. Het zou echt een stunt zijn als het lukt om alle drie de stadions virtueel uit te verkopen.”

 

Over Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als Spieren voor Spieren vol voor willen gaan. Samen kunnen wij onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

 

Koop je virtuele Telstar kaartje nu al vanaf €2,50 en support kinderen met een spierziekte! Er is plaats genoeg, dus neem al je voetbalvrienden mee! 
Koop je kaartje(s) snel en gemakkelijk via onderstaande link of klik op het gewenste bedrag hier rechts.
https://tikkie.me/pay/TeamSvS/ntf4Uuc5Sjya2fmocazX4m

 

 


Laatste donaties

Pauline

19-04-2021 | 07:11

Anoniem

27-03-2021 | 14:48

Jacobien

22-03-2021 | 13:23

Dennus

21-03-2021 | 13:05

Anoniem

20-03-2021 | 09:52

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer